19 Apr.

Team THRLL Open series FIFA 21

Hey FIFA talent!

Nieuw: een open toernooi, maandelijks op de agenda! Meedoen is gratis. Beleef een toffe avond met live commentaar van Tony Kok tijdens de KO fase. Speel jezelf in de kijker bij zowel Team THRLL als Home of esports en haar partners.

New: A weekly open tournament! Participation is free. Join the competitive scene in an awesome FIFA 21 evening with live commentary of the one and only Tony Kok during the KO rounds. Show your skills and put yourself in the spotlight at Team THRLL and Home of esports.

Hoe doe je mee?
1. Maak een account op het Home of esports platform
2. Meld je aan op De toernooipagina van Team THRLL (Je kan alleen de aanmeldbutton zien als jij bent aangemeld op het platform: zie stap 1) of check de toernooipagina tussen de uitgelichte toernooien pagina op het platform.
3. Druk op de aanmeldbutton en join de Discord server van Home of esports via de Live Chat button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen.
4. Zorg ervoor dat je om 18:00 klaar zit om in te checken! Doe je dit niet dan kan je niet deelnemen aan het toernooi om 18:30!

GLHF!

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

19 april 2021
Team THRLL Open series FIFA 21
Show ticker