18 Apr.

SC Heerenveen esports: De nieuwe Friesche E-Kampioen


Beste SC Heerenveen supporters & FIFA liefhebbers!

SC Heerenveen esports is terug met de online FIFA toernooien, dit keer gaan we spelen voor de meest interessante prijs die we tot dusver hebben gehad: een plek in het SC Heerenveen esports team waar je opgeleid zal worden door de ervaren esporters om op het stoeltje in de eDivisie te zitten! Het toernooi zal begeleidt gaan worden door Home of esports, de eigenaar van Team THRLL FIFA een professioneel esports team die altijd op zoek is naar het beste FIFA talent in Europa. Altijd goed om te weten.

Speel ook mee, speel jezelf in de kijker, daag je vrienden uit en bewijs jezelf in de kwalificatie toernooien zodat jij je plaats voor de hele toffe fysieke finale dag in het Abe Lenstra Stadion. Hier speel jij met de beste FIFA spelers van Friesland voor een plekje in het SC Heerenveen esports team! Er is plek voor maximaal 128 deelnemers per kwalificatie en vol = vol. Afhankelijk van de corona situatie plaatst of de top 8 of de top 4 per kwalificatie toernooi zich voor het finale toernooi.

Hoe doe je mee?
1. Maak een account op het: Home of esports platform
2. Meld je aan op de toernooipagina's van de SC Heerenveen kwalificatie toernooien via:
18 April: Toernooipagina SCH 18 April
25 April: Toernooipagina SCH 25 April
2 Mei: Toernooipagina SCH 2 Mei
9 Mei:
Toernooipagina SCH 9 mei

(Je kan alleen de aanmeldbutton zien als jij bent aangemeld op het platform: zie stap 1)

3. Druk op de aanmeldbutton en join de Discord server van SC Heerenveen via de Live Chat button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen.
4. Zorg ervoor dat je om 12:30 klaar zit om in te checken! Doe je dit niet dan kan je niet deelnemen aan het toernooi om 13:00!

Prijzen:
- Een plek in het SC Heerenveen esports team
- Tijdens de online stream met esporter Niels Krist zullen er verschillende prijzen verloot worden

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

18 april 2021
SC Heerenveen esports: De nieuwe Friesche E-Kampioen
Show ticker