28 Dec.

SC Heerenveen Online FIFA 21 Toernooi

Beste Friezen!

In deze rare periode heeft SC Heerenveen in samenwerking met de gemeente Heerenveen een gaaf idee bedacht!

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om weer vanuit huis de dagen door te brengen. Iets wat erg lastig is, normaal gesproken is het natuurlijk een tijd van feestjes en gezelligheid.

Toch proberen we zoveel mogelijk Friezen samen te brengen! Niet op het veld, maar online met het SC Heerenveen online FIFA 21 toernooi. 28 December vindt de eerste editie van het FIFA-toernooi plaats, daarna volgt er in het nieuwe jaar op 3 Januari nog een toernooi. Vinden jullie het tof? Dan gaan we het zeker vaker organiseren!

Speel ook mee, daag je vrienden uit en beleef met elkaar een leuke middag! Er is plek voor maximaal 128 deelnemers en vol = vol. Uiteraard zijn er dikke prijzen te winnen! Check het overzicht hieronder. Alvast veel succes en plezier gewenst!

Hoe doe je mee?
1. Maak een account op het Home of esports platform: https://play.homeofesports.nl/...
2. Meld je aan op de toernooipagina van SC Heerenveen via: https://play.homeofesports.nl/...(Je kan alleen de aanmeldbutton zien als jij bent aangemeld op het platform: zie stap 1)
3. Druk op de aanmeldbutton en join de Discord server via de Live Chat button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen.
4. Zorg ervoor dat je om 12:30 klaar zit om in te checken! Doe je dit niet dan kan je niet deelnemen aan het toernooi om 13:00!

In het nieuwe jaar ook nog mee doen met een FIFA toernooi van SC Heerenveen? Dat kan op 3 januari! Dan staat het 2de toernooi gepland, weer met toffe prijzen natuurlijk. Dit keer strijden we met FUT Teams voor de winst: https://play.homeofesports.nl/... (eerst een account aanmaken!)

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

28 december 2020
SC Heerenveen Online FIFA 21 Toernooi
Show ticker