15 Jan.

FIFA Toernooi GRONG Gemeente Groningen 2e editie!


Beste Groningers!

In deze rare periode heeft de organisatie GRONG samen met de gemeente Groningen een gaaf idee bedacht!

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om weer vanuit huis de dagen door te brengen. Iets wat erg lastig is, normaal gesproken is het natuurlijk een tijd van feestjes en gezelligheid.

Toch proberen we zoveel mogelijk jonge Groningers samen te brengen! Niet op het veld, maar online met de Online GRONG FIFA 21 CUP. Na de eerste succesvolle editie op 30 December gaan we verder met het 2e Online FIFA toernooi! We spelen deze dag met clubs en landen teams om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden.

Prijzen:
1. Official PS4 controller Ter waarde van €70,00 + Een potje FIFA tegen de esporter van FC Groningen Nick den Hamer.
2. €10 PlayStation tegoed.

Daarnaast:
De amateurvereniging die de winnaar van het toernooi support krijgt €125 tegoed van Voetbalshop Groningen!


Speel ook mee, daag je vrienden uit en beleef met elkaar een leuke middag! Er is plek voor maximaal 128 deelnemers en vol = vol. Alvast veel succes en plezier gewenst!

Hoe doe je mee?
1. Maak een account op het Home of esports platform: https://play.homeofesports.nl/...
2. Meld je aan op de toernooipagina van de Gemeente Groningen en GRONG via: https://play.homeofesports.nl/... (Je kan alleen de aanmeldbutton zien als jij bent aangemeld op het platform, stap 1)
3. Druk op de aanmeldbutton en join de Discord server via de Live Chat button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen.
4. Zorg ervoor dat je om 18:00 klaar zit om in te checken! Doe je dit niet dan kan je niet deelnemen aan het toernooi om 18:30!

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

15 januari 2021
FIFA Toernooi GRONG Gemeente Groningen 2e editie!
Show ticker