Knockout tournament
 
 
19 Sep.

De Achterhoekse FIFA-CUP

De Graafschap Verbindt en Achterhoek in beweging organiseren deze zomer samen met Home of esports in de regio voor alle 8 gemeentes uit de Achterhoek zowel online als offline FIFA-toernooien om op een hedendaagse manier in contact te komen met de jonge doelgroep in de regio.

Tijdens de online toernooien is iedereen welkom ongeacht het niveau, plezier staat voorop. De toerooien zullen in het teken staan van het onder de aandacht brengen van de fysieke activiteiten uit de regio en het in contact komen met en samenbrengen van jongeren uit de regio. 19 september zal het fysieke FIFA-event plaatsvinden in het stadion van De Graafschap; De Vijverberg hier zijn meerdere sportieve activiteiten aanwezig om er een fantastische dag van te maken voor meerdere jongeren uit De Achterhoek!

  1. Online toernooi 1: 5 september 18.30
  2. Online toernooi 2: 11 september 18.30
  3. FYSIEKE FIFA SPORT & FUN DAG 19 september 17:30 - 21:00. Wil je deelnemen aan de fysieke FIFA dag waar Home of esports aanwezig zal zijn met 5 toffe gamestudio's zodat jij je skills kan laten zien tegen vrienden en/of familie? Meld je dan snel aan via info@degraafschap.nl. Vergeet niet je naam, woonplaats en leeftijd door te geven om je plek te reserveren, LET OP VOL = VOL er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
    Naast onze FIFA studio's en de esporter van De Graafschap zijn er ook fysieke skill games aanwezig! De skill games uit het spel FIFA worden in het echt neergezet bij het stadion zodat je ook je echte voetbalskills kan laten zien! Daarnaast zal de dag gevuld zijn met nog veel meer sportieve activiteiten die je niet wil missen.

Door het organiseren van De Achterhoekse FIFA-cup willen de gemeentes en jongerenwerkers meegaan met de wensen en behoeften die jongeren op dit moment hebben, iets waar hun passie ligt en waar ze makkelijk te bereiken zijn. Gamen wordt niet gestimuleerd maar is in dit geval een perfecte tool om in contact te komen met een steeds moeilijker te bereiken doelgroep en een mooie tool om de activiteiten uit de regio te promoten.

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

19 september 2020
De Achterhoekse FIFA-CUP
Show ticker