20 Nov.

DDF People FIFA 21 Tournament

Om de labels van DDF en haar medewerkers dichter bij elkaar te brengen in de toch lastige corona periode wil DDF People een online FIFA-toernooi organiseren voor haar medewerkers. Op deze manier kunnen medewerkers op een informele, maar toch ook fanatieke manier, de strijd online met elkaar aan gaan! We gaan er via deze pagina achterkomen wie de FIFA Champion van DDF People van 2020 is!

Dit toernooi is enkel voor medewerkers van DDF People, de toernooipagina zal in een afgeschermde omgeving worden weergegeven. De link naar de toernooipagina: https://play.homeofesports.nl/... (Om je aan te melden heb je een account nodig op het Home of esports platform) Praktische info:


Locatie: Vanuit huis (eventueel worden er een aantal plekken op het hoofdkantoor van DDF opgezet) de finale rondes zullen zo ver mogelijk door Tony Kok gestreamd worden!

Duur van toernooi: Afhankelijk van aantal deelnemers. Mocht je de grote speler/speelster zijn die de finale haalt gaan we er van uit dat het maximaal tot 21:00 duurt.

Hoe werkt het?: Het toernooi is voor iedereen toegankelijk ongeacht het niveau, na aanmelding ontvang je alle informatie. Echter, we spelen vanuit huis dus er is enig apparatuur voor nodig. Benodigdheden op een rijtje:
- Playstation 4 + Playstation plus account (zodat je online kan spelen).
- FIFA 20 of 21 (afhankelijk wat de voorkeur is van de meeste collega’s).

Wil je deelnemen aan dit fantastisch toernooi? Stuur dan even een mailtje naar Info@homeofesports.nl met de volgende onderwerpen:

- In het bezit van een PlayStation 4 JA/NEE
- In het bezit van een account met Playstation Plus JA/NEE
- In het bezit van FIFA 20 JA/NEE
- In het bezit van FIFA 21 JA/NEE


Have fun!

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

20 november 2020
DDF People FIFA 21 Tournament
Show ticker