Knockout tournament
 
 
29 Jan.

BLIEFTHUUS-TOERNOOI DE GRAAFSCHAP FIFA 21

Beste supporter van De Graafschap,

Normaal gesproken is het op vrijdag #matchday en spelen we iedere twee weken een wedstrijd in een kolkend Stadion De Vijverberg. In deze bijzondere tijd is er wederom een verlening van de lock-down en is het belangrijk om thuis te blijven. In de eerder lock-down hebben we vol enthousiasme online FIFA toernooien georganiseerd met meer dan 100 deelnemers per keer. Hier zijn we zo enthousiast van geworden dat we dit nu weer willen doen voor jullie!

Daarom gaan we 29 januari, vanaf 18:30 uur, samen D’RAN! Niet op het veld, maar online met de 4e editie van het Achterhoekse Bliefthuus-Toernooi.

We spelen deze avond met clubs en landenteams, de winnaar krijgt een door de selectie gesigneerd merchandise item van De Graafschap.

Speel ook mee, daag je vrienden uit en beleef met elkaar een leuke avond! Er is plek voor maximaal 128 deelnemers en vol = vol. Alvast veel succes en plezier gewenst!

Hoe doe je mee?

1. Maak een account op het Home of esports platform: https://play.homeofesports.nl/...
2. Meld je aan op de toernooipagina van De Graafschap Bliefthuus via: https://play.homeofesports.nl/...(Je kan alleen de aanmeld button zien als jij bent aangemeld op het platform: zie stap 1)
3. Druk op de aanmeld button en join de Discord server via de Live Chat button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen.
4. Zorg ervoor dat je om 18:00 klaar zit om in te checken! Doe je dit niet dan kan je niet deelnemen aan het toernooi om 18:30!


This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

29 januari 2021
BLIEFTHUUS-TOERNOOI DE GRAAFSCHAP FIFA 21
Show ticker