Team THRLL bereikt Play-offs Dutch League en strijd mee voor een ticket richting het internationale EU Masters.

  22-03-2020
  Tjerk van der Maten
  Leestijd: 3 minuten

Kampen – De laatste speelronde van het eerste split van de Nederlandse League of Legends competitie is inmiddels gespeeld, dit betekent dat de 6 teams twee keer tegen elkaar gespeeld hebben. Na een valse start heeft Team THRLL zich meer dan uitstekend herpakt, het team mag zich samen met drie andere teams klaarmaken voor de play-offs deze week!

In de voorlaatste speelronde was een plek in de play-offs in feite al veiliggesteld, op basis van de ijzersterke resultaten in het tweede gedeelte van het eerste split kon nummer vijf, mCon esports, Team THRLL niet meer inhalen. Vervolgens werd in de laatste speelronde plek drie veiliggesteld met een win op mCon esports. Nadat er vier keer verloren werd in de beginfase was de start van de competitie twijfelachtig, de coach en de spelers bleven daarentegen het vertrouwen houden. Coach Floris ‘Vamir’ Tuijn bracht de spelers samen en lanceerde de ‘beruchte’ bootcamp na de valse start, de rest is geschiedenis.

Floris ‘Vamir’ Tuijn: ,, .“”

Aankomende dinsdag is het erop of eronder voor Team THRLL. In een best-of-three-format strijden ze tegen Dynasty voor een plek in de volgende ronde. Wint Team THRLL twee wedstrijden dan treft het DefuseKids twee dagen later, zij verloren vorige week de eerste play-offs wedstrijd van PSV esports. De winnaar van deze confrontatie stroomt door naar de finale, hier zal tegen PSV esports gestreden worden voor 2500 euro en een ticket voor het internationale EU Masters toernooi.

Live volgen? De wedstrijd tussen Team THRLL en Dysnasty is dinsdag live te zien vanaf 19:00 op het Twitch-kanaal van Gamelux! #Livethegame

Show ticker