PEC Zwolle en Home of esports op zoek naar de beste FIFA-talenten van de regio!

  27-03-2020
  Tjerk van der Maten
  Leestijd: 4 minuten

Kampen - PEC Zwolle gaat samen met haar esports partner Home of esports voor aankomend seizoen op zoek naar FIFA-talenten in de regio Zwolle. Hiermee worden de huidige aspecten van het partnership verder uitgebreid. Met een PEC Zwolle esports academy gaat PEC Zwolle eSports jonge talenten klaarstomen voor het echte werk: een plek in het PEC Zwolle eSports team en daardoor een plek in de Nederlandse edivisie. De edivisie is het hoogst haalbare nationale niveau, waar PEC Zwolle eSports afgelopen seizoen landskampioen is geworden.

Door verschillende online kwalificatietoernooien te organiseren via het Home of esports platform kunnen talentvolle gamers zich in de kijker spelen voor exclusieve toernooien op naam van PEC Zwolle. Daarnaast zal Home of esports aankomend seizoen bij de aangesloten amateurverenigingen regelmatig toernooien organiseren samen met de esporters van PEC Zwolle eSports.

“Esports is een fantastisch middel om de jonge generatie verder te binden aan profclubs zoals PEC Zwolle”, aldus Tjerk van der Maten, esports manager van Home of esports: ,,We hebben de afgelopen maanden met verschillende partijen hard gewerkt aan dit unieke platform. Het platform blijft de komende maanden constant door ontwikkelen waardoor we op zowel nationaal als internationaal niveau grote ambities hebben. Op deze manier streven we ernaar om onszelf als koploper te positioneren in de esports markt.”

Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle voegt hier aan toe: ,,Met Home of esports hebben we één van de meest ambitieuze esports-partijen van Nederland aan ons gebonden. Het afgelopen jaar hebben we in samenwerking met Home of esports ambities uitgesproken, waarin het kampioenschap in de edivisie natuurlijk een fantastische mijlpaal was. Met de drive, ambities en organisatiekracht van Home of esports kunnen we de komende jaren duizenden kids aan de club binden en ons bovendien blijven meten met, in de eerste plaats de top van Nederland, en daarmee ook de top van de wereld.’’

Via de esports kanalen van Home of esports en PEC Zwolle, PEC Zwolle eSports, worden vanaf volgende week de eerste toernooien bekend gemaakt. Ben jij de nieuwe ‘esports held’ van de regio? Wacht dan niet langer en laat je skills zien op https://play.homeofesports.nl/

Show ticker