Businessclub

Uniek game event op voetbalkamp

I.S.R. x Home of esports: voetbalkamp met gaming experience

Summercamp Hattem met IS Rlogo 142
Client
Isr logo
Service
  • Offline events
  • Masterclasses
  • Offline game events
Game

Game event voor creëren uniek voetbalkamp

International Sports Revolution organiseert jaarlijks voetbalkampen in de zomerperiode om alle voetbal liefhebbers een unieke voetbalervaring te bieden. Hoe zorgen zij ervoor dat alle kinderen een ervaring hebben om nooit te vergeten? Wat kunnen ze doen om hun voetbalkamp het allerleukst te laten zijn?

De fysieke skillgames bieden daar een uitstekende oplossing voor. En hoe mooi is het dan om te testen of de deelnemers naast het fysieke voetbal, ook kwaliteiten hebben op de digitale variant van het spel! Het idee om een offline game event te organiseren was geboren!

Resultaten

90+

Jongeren aanwezig

`

5 uur

Spelplezier

`

78

gescoorde penalty's

`

1

Professionele esporter aanwezig

`
Concept

Gave game arena's en een professionele esporter!

Onze diensten offline events en influencer marketing waren van toepassing op dit event. We maakten gebruik van 6 gamestudio’s, om zo in voetbalkantines een heuse game arena op te bouwen. En viervoudig Nederlands kampioen Tony Kok hielp mee in de promotie en gaf een masterclass penalty’s nemen op FIFA20. We organiseerden een FIFA20 op het voetbalkamp bij v.v. Hattem en bij ‘d Olde Veste ’54.

Branding gericht op doelgroep


Support in branding and promotion

200723 Swipe1 King ISR HOE
200714 1 ISR HOE Tiny Kirsten
ISR HOE Swipe summercamps 2
Format

Masterclass in penalty's schieten

Tijdens het voetbalkamp deelden we de groep op in twee delen. Groep één ging buiten de fysieke skillgames doen. Groep twee kreeg in de kantine een masterclass penalty’s nemen van Tony Kok.

Tony gaf eerst uitleg op het grote scherm. Hij vertelde de aandachtig luisterende kinderen hoe hij zijn penalty’s altijd in de rechterkruising kon schieten! Vervolgens mochten de kinderen op 1 van de 6 game studio’s zelf gaan oefenen met het nemen van penalty’s.

Format

Beat the pro

Vervolgens mochten alle deelnemers een penalty proberen te scoren bij Tony. Als ze misten, moesten ze 10 keer op drukken. Als ze scoorden, betekende dit één keer extra opdrukken voor Tony. De spelers die van Tony konden winnen kregen daarnaast ook nog eens een echte Tony Tuuuuurlijk pet!

Summercamp Hattem met IS Rlogo 193
Toernooi

Wie wint van Tony?

Vervolgens speelden we nog een knock-out toernooi, waarbij de winnaar van het toernooi het op mocht nemen tegen Tony! Naast Tony waren er verschillende professionele voetballers aanwezig tijdens de activatie. Zoals hierboven Kingsley Ehizibue van FC Köln.

△ △ △

Vragen of contact?

Heb je een vraag of wil je een samenwerking aangaan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën over esports & gaming. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.