Businessclub

De voetbalplaatjes ruilmiddag XXL

De voetbalplaatjes ruilmiddag van de regio met toffe game-activatie & FIFA landskampioenen.

201103 homeofesports PEC studioopzet
Client
Ah kopie wit
Service
  • Offline events
  • Talent- en team management
Game

Gaming event & Beat the pro als promotiemiddel

Albert Heijn organiseert regelmatig voetbalplaatjes ruilmiddagen om ervoor te zorgen dat de fanatieke spaarder zijn/haar voetbalplaatjes boek vol kan krijgen. Maar hoe kunnen ze er nou voor zorgen dat ze een voetbalplaatjes ruimiddag XXL gaan organiseren waar zoveel mogelijk mensen in de regio aanwezig kunnen zijn? Uiteraard vraag je dan voor de regio Zwolle naar PEC Zwolle! Doelgroep 8 tot 18 jaar? Dan is esports het marketingmiddel om extra jongeren naar het stadion te laten komen.

Concept

eDivisie champs op locatie

Voor deze campagne hebben we gebruik gemaakt van 2 van onze esports diensten: offline events, door gebruik te maken van 3 van onze gamestudio’s in huisstijl van PEC Zwolle & Influencer marketing, door gebruik te maken van de 2 esporters van PEC Zwolle die we als management begeleiden. De planning voor het event was cruciaal: 18 februari 2020 werd PEC Zwolle esports kampioen in de Nederlandse edivisie! Door snel te schakelen en de plannen iets aan te passen, stonden de esporters 20 februari 2020 samen met de schaal in de businessclub van PEC Zwolle tijdens de AH-voetbalplaatjesmiddag.

DSC 0066
Concept

Beat the pro

Met het “beat the pro concept” konden deelnemers het opnemen tegen de esporters en 2 wedstrijdkaarten van PEC Zwolle winnen. Deelnemers konden tussen het voetbalplaatjes ruilen door inschrijven voor een FIFA wedstrijd tegen de esporters. Deze wedstrijd werd op groot scherm uitgezonden, om een ultieme ervaring te creëren.

Tussen de wedstrijden door was er gelegenheid om een foto te maken met de esporters en de edivisie schaal!

Resultaten

125+

Aanwezige jongeren

`

3

Nieuwspartijen om verslag te doen van de middag

`

2

weggegeven tickets

`

183782

Voetbalplaatjes geruild

`
△ △ △

Vragen of contact?

Heb je een vraag of wil je een samenwerking aangaan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën over esports & gaming. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.