Businessclub

Master classes: FIFA21 & Fortnite

Online gaming masterclasses voor de kinderen van de medewerkers van Exact Software

Artboard 1
Client
Exact logo
Service
  • Talent- en team management
  • Masterclasses
  • Esports Marketing
Game

Employer Branding

De opdracht van Exact was duidelijk: creëer een verrassing voor kinderen van ouders die bij Exact werken. Exact riep de Exact Kidsweek in het leven en met Home of esports waren we daar 4 avonden onderdeel van.

Doel? De kinderen in het zonnetje zetten omdat ze de afgelopen maanden met hun thuiswerkende ouders zaten opgescheept.

Resultaten

4

Volledig online verzorgde masterclasses

`

8

Uur aan custom-made content

`

3

Professionele esporters

`

80+

Deelnemers

`
Concept

Influencer marketing

Exact vroeg ons een workshop gaming te organiseren voor de doelgroep 10 t/m 20 jaar. Rekening houdende met deze doelgroep kozen we influencers uit in de games FIFA (Tony Kok) en Fortnite (4E Cobra & ECV Boaz). Medewerkers van Exact kregen voor hun kinderen van ons een link naar een Discord omgeving waarin Tony, Menno en Boaz klaar stonden om voorafgaande aan de workshop alle vragen van de jongeren te beantwoorden. Via een afgeschermde YouTube omgeving werden de jongeren vervolgens uitgenodigd voor masterclasses op vier verschillende avonden.

Format

Workshop

Onze influencers begonnen met een aantal basis vragen om het niveau van de deelnemers te toetsen. Op basis hiervan konden zij bepalen welke tips het meeste positieve invloed zouden hebben op het spel van de deelnemers.

Vervolgens kregen deelnemers de laatste tips en trics over de game & kregen ze een exclusief inkijkje in de tactieken van de spelers.

Daarna gingen onze spelers een aantal demonstratie partijen spelen, waarbij ze tijdens het spelen antwoord gaven op de vragen die binnenkwamen in de live chat.

Als afsluiter mochten de deelnemers samen of tegen de influencer spelen. Een unieke avond voor veel jongeren en erg enthousiaste ouders!

△ △ △

Vragen of contact?

Heb je een vraag of wil je een samenwerking aangaan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën over esports & gaming. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.