Businessclub

De Stedendriehoek FIFA Cup

Een online event organiseren om jongeren tijdens de corona periode met elkaar in contact te brengen: samen met GAE & de gemeentes van de Stedendriehoek gingen we aan de slag!

Linkedinfoto gae onlinetoernooien
Client
Logo gae
Service
  • Online events
  • Esports Marketing
Game

Perspectief voor jongeren in coronatijd

Vanuit de gemeentes van de stedendriehoek kregen we de opdracht om een tof online FIFA event neer te zetten voor jongeren vanaf 12 jaar. We maakten de driehoek compleet met de inbreng van de regionale betaald voetbal organisatie Go Ahead Eagles en gingen aan de slag met een concept om zoveel mogelijk jongeren te bereiken en te vermaken tijdens de lastige corona periode.

Concept

Strijd om de prijzen

In 2 online kwalificatie toernooien via het Home of esports platform hadden de ruim 150 deelnemers 2x de kans om een plekje bij de top 8 bij elkaar te spelen. Ouders en bekenden konden de finale wedstrijden live volgen op Twitch.tv, waar in gepersonaliseerde overlays de wedstrijden van de finalisten werden becommentarieerd.

Concept

Top 16

De top 16 van de kwalificatie toernooien mocht het in een online finale toernooi tegen elkaar opnemen voor een hele dikke prijs: de winnaar van de dag ging er met een gloednieuwe PlayStation 5 vandoor!

Resultaten

De power van gaming

178

Aanmeldingen

`

149

Unieke spelers

`

4

Betrokken nieuwspartijen

`

3

Livestreams

`
Ingrid de Croon

Home of esports levert maatwerk, is communicatief sterk en innovatief. Door hun online toernooien komen jongeren op een leuke en eigentijdse manier met elkaar in contact. Vanaf het eerste moment werd duidelijk dat we met een professionele organisatie te maken hadden. De samenwerking, met daarbij ook GAE als partner, smaakte naar meer.

A22481f0 cc5b 4d70 936b a4be9bbc66f0
△ △ △

Vragen of contact?

Heb je een vraag of wil je een samenwerking aangaan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën over esports & gaming. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.