Team THRLL mag zich direct opmaken voor revanche op de eerste speeldag van de Dutch League!

  02-06-2020
  Tjerk van der Maten
  Leestijd: 6 minuten

Kampen | Team THRLL sloot de eerste seizoenshelft, The Spring Split, af met een derde plek in The Dutch League of Legends. De finale was binnen handbereik maar een sterk Defusekids was in de halve finale tweemaal nipt te sterk waardoor er 2-0 werd verloren. Geen schande, aangezien Defusekids later op het European Masters toernooi erg sterk voor de dag kwam en een plek in het main event wist af te dwingen.

Spring Split 2020

Ondanks het verlies mag het gloednieuwe League of Legends team terugkijken op een leerzaam eerste split. In de laatste vijf weken van de groepsfase werd er vijf keer gewonnen en de eerste play-off wedstrijd tegen Dynasty werd spectaculair afgesloten met een 2-1 overwinning. “Een resultaat waar de boys trots op mogen zijn”, reageert Floris “Vamir” Tuijn als we vragen hoe hij terugkijkt op het eerste split. “We hebben enorm grote stappen gezet als team, de spelers hebben zich enorm goed ingezet en alles gegeven in de laatste games. Credits naar iedereen die ons gevolgd heeft en support toonde richting het team!”

Transferperiode

Na een korte rust periode gaat vandaag (02-06-20) The Dutch League Summer Split van start. Waar het voor de huidige spelers een rustige periode was, was het voor de organisatie Home of esports, de coaches en het management weer een uitdagende periode. De doelstellingen van afgelopen split moeten overtroffen worden, commercieel moeten er stappen gemaakt worden en er moet natuurlijk weer een fantastisch roster voor de dag komen. Nu de line-up bekend is, kan gesteld worden dat het laatste al gelukt is!

Een korte samenvatting van nieuwe en vertrekkende spelers;

Vertrekkende spelers:

  1. Sebastiaan ‘Sebs’ Veldkamp heeft het team verlaten. Eind mei wist hij een plek bij Echo Zulu te veroveren.
  2. Jordi ‘Flawed’ Bust heeft het team verlaten, zoekende naar een starter positie. Jordi heeft deze gevonden bij ons buurland België waar hij gaat spelen voor KV Mechelen.
  3. Max ‘Raqo’ Temminck heeft het team verlaten. Eind mei kwam naar voren dat hij een spot bij LowLandLions heeft, het vernieuwde Defusekids.
  4. Don ‘dOnnie’ van Vlerken heeft het team verlaten. Don volgt Sebs en hierdoor heeft Echo Zulu twee sterke spelers binnen gehaald.

Veel succes bij jullie nieuwe organisaties namens Team THRLL – Home of esports!

Nieuwe spelers:

  1. Viktor ‘kubu’ Tóth (22, Toplane). De Hongaarse Viktor brengt een stuk ervaring mee naar Team THRLL! De afgelopen jaren heeft hij gespeeld voor gerenommeerde teams als GamersOrigin (Frankrijk) en eMonkeyz (Spanje).
  2. Oliver ‘Raxhy’ Hovstadius (17, Jungler). Raxhy heeft zowel een Zweedse als Deense nationaliteit en wordt gezien als een groot talent in Zweden. Raxhy komt over van het Poolse Pride en speelde daarvoor onder andere voor Godsent (Zweden).
  3. Vincent ‘Drop’ Rietberg (20, ADC). Door zijn sterke prestaties in Team THRLL Academy heeft Vincent de kans gekregen om het dit seizoen in het main roster te laten zien. Vincent gaat in Nederland al een tijd mee en heeft de laatste jaren ervaring opgedaan bij Auxesis Red (Griekenland) en Inside Games (Tsjechië).
  4. Brayan ‘Kruimel’ van Oosten (25, Mid). Brayan is door Team THRLL vlak voor het rosterlock binnen gehaald. Met internationale ervaring bij topteams als Excel (UK), BIG (Duitsland) en Team AURORA (Turkije) zijn we erg blij met deze last-minute toevoeging!

Pavlos ‘Mytheos’ Voriatzidis en Thomas ‘Atrocez’ Dijk blijven in ieder geval nog 1 seizoen verbonden aan Team THRLL! Tot slot mochten we zowel Tony ‘Tony’ Pham en Dean ‘Aboekra’ Manuputty als Academy subs naast super sub Ian ‘Mechanics’ van den Berg verwelkomen.

Team THRLL – Home of esports management en coach Vamir hebben dus zeker niet stilgezeten en de organisatie is erg blij met de diversiteit en flexibiliteit van dit huidige team.

Doelstellingen Summer Split

Team THRLL wil graag de doelstellingen van het eerste seizoen overtreffen en verwacht met dit sterke roster goed de strijd aan te kunnen gaan voor de eerste plek tijdens de Dutch League met de EU Masters als doelstelling. Dit hangt samen met de aanwezigheid tijdens de Country Finals later dit jaar, waar Team THRLL voor het eerst (hopelijk) fysiek voor publiek haar niveau kan laten zien.

Vanavond 02-06-20 is the Dutch League back! Om 19:00 CEST speelt Team THRLL tegen mCon esports Rotterdam en om 21:00 CEST wacht direct al een belangrijke wedstrijd tegen het nieuwe Defusekids; LowLandLions. Tune in at https://www.twitch.tv/gameluxlol

Soortgelijk nieuws

 

Team THRLL bereikt Play-offs Dutch League en strijdt mee voor een ticket richting het internationale EU Masters.

,,Na een valse start heeft Team THRLL zich meer dan uitstekend herpakt, het team mag zich klaarmaken

Show ticker