PEC Zwolle en Home of esports op zoek naar de beste FIFA-talenten van de regio!

  27-03-2020
  Tjerk van der Maten
  Leestijd: 4 minuten

Kampen - PEC Zwolle gaat samen met haar esports partner Home of esports voor aankomende seizoenen op zoek naar FIFA-talenten in de regio Zwolle. Hiermee worden de huidige aspecten van het partnership verder uitgebreid. Met een PEC Zwolle esports academy gaat PEC Zwolle eSports jonge talenten klaarstomen voor het echte werk: een plek in het PEC Zwolle eSports team en daardoor een plek in de Nederlandse edivisie. De edivisie is het hoogst haalbare nationale niveau, waar PEC Zwolle eSports afgelopen seizoen landskampioen is geworden.

Door verschillende online kwalificatietoernooien te organiseren via het Home of esports platform kunnen talentvolle gamers zich in de kijker spelen voor exclusieve toernooien van PEC Zwolle. Daarnaast zal Home of esports aankomend seizoen voor de aangesloten amateurverenigingen regelmatig toernooien organiseren samen met de esporters van PEC Zwolle eSports.

Esporters Stefan Vellinga (links) en Tony Kok (rechts) met Home of esports manager Tjerk van der Maten (links) en CEO Gerben Post (rechts).

“Gerben Post, CEO van Home of esports: ,,Of het nu in de online- of offline wereld is, sport verbindt. Het leven van jongeren vindt plaats in beide werelden en we zijn blij dat we de customer journey voor PEC Zwolle mede vorm gaan geven. Het nieuwe talent gaan we via ons online platform scouten om zo ook de esport ambities van PEC Zwolle en andere clubs vorm te geven. Daarnaast biedt het ook voor sponsoren van de club nieuwe kansen zoals het organiseren van een eigen bedrijfstoernooi of het bereiken van nieuwe doelgroepen”.

Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Met Home of esports hebben we één van de meest ambitieuze esports-partijen van Nederland aan ons gebonden. Het afgelopen jaar hebben we met elkaar ambities uitgesproken, waarin het kampioenschap in de edivisie natuurlijk een fantastisch hoogtepunt was. Met de drive, ambities en organisatiekracht van Home of esports kunnen we de komende jaren duizenden kids aan de club binden en ons bovendien blijven meten met, in de eerste plaats de top van Nederland, en daarmee ook de top van de wereld.''

Via de esports kanalen van Home of esports en PEC Zwolle, PEC Zwolle eSports, worden vanaf volgende week de eerste toernooien bekend gemaakt. Ben jij de nieuwe ‘esports held’ van de regio? Wacht dan niet langer en laat je skills zien op https://www.homeofesports.nl/gamers

Show ticker