Home of esports lanceert eigen FIFA-team onder haar label Team THRLL

  08-10-2020
  Tjerk van der Maten
  Leestijd: 3 minuten

Kampen | Twee grote lanceringen deze week, de eerste is de lancering van de nieuwe FIFA21, die nu voor iedereen beschikbaar is. De tweede is de lancering van het eigen FIFA-team van Home of esports: Team THRLL.

Home of esports is een full service esports organisatie, waarbij de focus ligt op het waarmaken van esports dromen. Met de oprichting van Team THRLL FIFA zal Home of esports nog beter in staat zijn om esports-talenten te begeleiden en de top te bereiken. Afgelopen jaar hebben ze dit al mogen doen voor Tony Kok en Stefan Vellinga, destijds onder de naam van Home of esports zelf, wisten Tony en Stefan samen met teamgenoot Jonas Ghebrehiwot Nederlands kampioen te worden.

Het team wordt gelijk voorzien van een kwaliteitsimpuls, want landskampioenen Tony Kok en Stefan Vellinga, uitkomend voor PEC Zwolle, komen het team versterken. Ook één van de grootste talenten uit de esports-scene, Rick Dame, dit seizoen uitkomend voor ADO Den Haag, is bekend gemaakt als nieuwe aanwinst voor het team.

Pim Withaar, esports manager van Home of esports, licht de stap om een eigen label te starten toe: “Dit is een logische stap in de ontwikkeling van onze organisatie. Door ons zelf ontwikkelde platform zijn we in staat om talent te scouten en hun ontwikkeling bij te houden. En er is veel FIFA-talent! Aangezien er maar een paar plaatsen zijn in de edivisie en veel van deze talenten wel een podium verdienen, biedt een eigen team de uitkomst! Bijkomend voordeel is dat de spelers van elkaar kunnen leren tijdens trainingssessies. “

Dit is de tweede esports titel waar Home of esports nu een eigen team heeft. Vorig jaar startte zij al met Team THRLL LoL, een eigen League of Legends team, waarmee ze actief zijn op het hoogste niveau van Nederland.

Soortgelijk nieuws

 

PEC Zwolle en Home of esports op zoek naar de beste FIFA-talenten van de regio!

Home of esports en PEC Zwolle teken een vijfjarig esports partnership! Lees verder ->

Show ticker